feature

10.2.2023 | Ali Jahangiri | Uusi alku

Uusi Alku on Ali Jahangirin tuore koko illan stand up-show, jonka punaisena lankana on muutos ja uuden aloittaminen. ”Uusi Alku symboloi minulle tätä aikaa, jossa elämme. Ensin pandemia, sitten sota ja nytenergiakriisin vauhdittama inflaatio. Minusta tuntuu, että joutuu aloittamaan kaiken uudestaan joka päivä.” kuvailee Ali itse tämän esityksen lähtökohtaa. Esitys sisältää ennen kuulumattomia hulvattomia tarinoita Alin pandemian ajanvastoinkäymisistä, kauppiasuran aloittamisen hauskoista sattumista ja ilosta, jonka uusi alku voi elämään tuoda. “Mä haluan, että katsojat saa tämän esityksen myötä rohkeutta muuttaa myös omaa suuntaansa” kertoo Ali. Tervetuloa viihtymään, nauramaan ja innostumaan.

Alin komiikkaan voit tutustua Youtubessa, Facebookissa ja Instagramissa sekä Twitterissä.

Esitys alkaa 10.2. klo 19.00
Ovet aukeavat klo 18.00. Esityksen kesto 90 minuuttia, esitys sisältää väliajan.
Peruslippu 29 €, alennuslippu 25 € = opiskelija/eläkeläinen/työtön/varushenkilö (saattaja 0 €). HUOM! Hinnat sisältävät mahdolliset palvelumaksut, lisäksi ainoastaan paikan päällä narikkamaksu 2 euroa.

Lipun hinta sis. verot sekä toimitus- ja käsittelykulut. Saat onnistuneen maksun jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiin kuitin ja pääsylipun.
Lippuinfo & peruutusehdot: brummi.fi/lippuinfo

Lähetämme ePassi-ostoissa lipun hieman jälkikäteen ja myös mahdollisen virheilmoituksen jälkeen, mikäli/kun maksu näkyy meillä onnistuneena. Ja kyllä, se ePassilla ostaminen on hieman haasteellisempaa, toivottavasti ePassilaiset saisivat fiksattua. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meihin: [email protected]

Jos olet työtön, opiskelija, eläkeläinen, varusmies tai varusnainen, saat lipulle alennuksen kirjoittamalla "opiskelija", ”työtön”, "varusmies" tai "eläkeläinen" alennuskoodi -kenttään ja aktivoimalla edun. Valmistaudu todistamaan etuun oikeuttava voimassaoleva dokumentti lipuntarkastuksen yhteydessä.

Tältä sivulta voit ostaa yhden lipun kerrallaan. Useamman lipun ostaminen kerralla onnistuu Brummin Maksutin nettikaupan Shop-sivulta ja sieltä näet myös muut Brummin julkaistut keikat: https://brummi.maksutin.fi/shop/

Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma
www.brummi.fi

Ennakkoliput ovat myynnissä ovien aikaisuun asti, joten keikkailtana lippuja saa ovelta, ellei keikkaa ole loppuunmyyty.
Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

{{ coupon_text }}

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.


Maksutapa
Verkkopankki / Maksukortit
Smartum
Epassi