feature

13 € Pääsylippu 17.7. | Aukusti Koivisto, BrummiLive K-18

Perjantaina 17.7. klo 19-21 BrummiLivessä keikalla Aukusti Koivisto yhtyeineen! Aukusti soittelee Eeron, Juhon ja AT:n kanssa Brummissa omaa tuotantoaan sekä suomalaisen iskelmämusiikin ja amerikkalaisen juurimusiikin helmiä.
Kulttuurikuppila Brummin ravintola on avoinna klo 18.30 alkaen ja keikan jälkeenkin.

Virtuaalilippu 10 euroa
>> Haluatko katsoa keikan jälkikäteen tai etänä? Onnistuu! Voit siirtyä virtuaalilipun myyntisivulle tästä: https://brummi.maksutin.fi/payment/aukusti

Pääsylippu paikan päälle 13 euroa.

Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä, max. 100 kpl.
(Määrä on alle kolmasosa ravintolan asiakaspaikoista, Brummissa asiakaspaikkoja on normaalisti yhteensä 350 henkilölle. Keikoilla huomioidaan voimassa olevat viranomaisrajoitukset.)
Lippujen hinnat sis. 10 % alv.

Ostaessasi BrummiLiven virtuaalisen lipun, sinulle lähetetään sähköpostiin viesti ostotapahtuman jälkeen, jossa on sinun henkilökohtainen katselukoodi ja linkki videoon. Virtuaalisten live stream -lippujen määrää ei ole rajoitettu mitenkään. Ravintolaan pääsee max. 100 ensimmäistä lipun ostanutta. Mikäli olet tulossa keikalle, kannattaa ostaa liput ennakkoon juuri tältä sivulta, jossa nyt oletkin!

Rahalle saa aivan mukavasti vastinetta, sillä lähetys on laadukas monikameratuotanto ja äänenlaatu on pelkkää timanttia, samalla tuet suosikkiartistia ja orkesteria, aivan huippua! Mikäli et pääse lähetystä katsomaan livenä tai ”livenä”, niin ei hätää, tallenne keikasta on katsottavissasi 2 kuukautta ensi-esityksen jälkeen.

Huom! Katselukoodi on henkilökohtainen. Saat oston yhteydessä ohjeet livestriimin katseluun ostoksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin. Brummin nettisivujen kautta pääset myös mukaan virtuaalikeikalle omalla katselukoodillasi.

Lipun ostaneet pääsevät sisälle Brummiin n. klo 18.30, pääsylippuna näytetään sähköposti ostosta.

Kulttuurikuppila Brummi tuo hyvää livemusiikkia sun olohuoneeseen, kuistille, terassille, saunaan, veneeseen, mökille - missä ikinä oletkaan!

Kulttuurikuppila Brummi
Osoite: Karjalankatu 15, 26100 Rauma
Lipunmyynnin tuki: [email protected]
Lisätiedot: www.brummi.fi/iskelmalive

Tervetuloa mukaan!Valitettavasti hieman myöhästyit. Keikka Kulttuurikuppila Brummissa oli jo. Ei kuitenkaan hätää! Virtuaalilippuja on tarjolla vielä ja niitä riittää kaikille! Mene tästä linkistä hankkimaan itsellesi virtuaaliliput ja pääset mukaan omasta olohuoneestasi – tai missä sitten lienetkään: https://brummi.maksutin.fi/payment/aukustibrummiin