feature

13 € Pääsylippu 11.7. I Benjamin Enroth & Tiimalasi, Brummin IskelmäLive olohuonetanssit K-18

Benjamin Enroth & Tiimalasi

Lauantaina 11.7. klo 19-21 Brummin IskelmäLive -lähetyksessä Benjamin Enroth & Tiimalasi. Kulttuurikuppila Brummin ravintola on avoinna klo 18.30-23.

Virtuaalilippu 10 euroa.
Pääsylippu paikan päälle ravintolaan 13 euroa,
myynnissä rajoitettu määrä, max. 100 kpl.
(Määrä on alle kolmasosa ravintolan asiakaspaikoista, Brummissa asiakaspaikkoja on normaalisti yhteensä 350 henkilölle. Keikoilla huomioidaan voimassa olevat rajoitukset ja paikalla oleva henkilökunta pitää huolen, että annettuja toimintaohjeita toteutetaan.)
Lippujen hinnat sis. 10 % alv.

Ostaessasi Brummin IskelmäLiven virtuaalisen lipun, sinulle lähetetään sähköpostiin viesti ostotapahtuman jälkeen, jossa on sinun henkilökohtainen katselukoodi ja linkki videoon. Virtuaalisten live stream lippujen määrää ei ole rajoitettu mitenkään. Ravintolaan pääsee max. 100 ensimmäistä lipun ostanutta. Mikäli olet tulossa keikalle, kannattaa ostaa liput ennakkoon.

Rahalle saa aivan mukavasti vastinetta, sillä lähetys on laadukas monikameratuotanto ja äänenlaatu on pelkkää timanttia, samalla tuet suosikkiartistia ja orkesteria, aivan huippua! Mikäli et pääse lähetystä katsomaan livenä tai ”livenä”, niin ei hätää, tallenne keikasta on katsottavissasi 2 kuukautta ensi-esityksen jälkeen.

Huom! Katselukoodi on henkilökohtainen. Saat oston yhteydessä ohjeet livestriimin katseluun. Brummin nettisivujen kautta pääset myös mukaan virtuaalikeikalle omalla katselukoodillasi. www.brummi.fi/iskelmalive

Lipun ostaneet pääsevät sisälle Brummiin n. klo 18.30, pääsylippuna näytetään sähköposti ostosta.

Kulttuurikuppila Brummi tuo tanssit sun olohuoneeseen, kuistille, terassille, saunaan, veneeseen, mökille - missä ikinä oletkaan!

Tervetuloa mukaan!

Kulttuurikuppila Brummi
Osoite: Karjalankatu 15, 26100 Rauma
Lisätiedot: www.brummi.fi/iskelmalive


Täytä yhteystietosi kenttiin jatkaaksesi maksuun. Saat viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksun jälkeen. Tarkistathan sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoituksen. Kiitos!


Valitettavasti hieman myöhästyit. Keikka Kulttuurikuppila Brummissa oli jo. Ei kuitenkaan hätää! Virtuaalilippuja on tarjolla vielä ja niitä riittää kaikille! Mene tästä linkistä hankkimaan itsellesi virtuaaliliput ja pääset mukaan omasta olohuoneestasi – tai missä sitten lienetkään: