3.11.2023 Costello & Rock'n'Roll Boys // Brummi

Popeda saattaa olla loppu ny, mut Costello jaksaa painaa. Popeda-ikoni, kitaristi Costello Hautamäki & Rock'n'Roll Boys-yhtyeen settilista koostuu etenkin Popedan sekä Costellon omista suomirock-klassikoista. Ja saattaapa setistä löytyä myös muutama ulkomainen rokkiklassikkokin! Costello & Rock’n’Roll Boys kiertueella lokakuusta joulukuun puoleenväliin 2023 ja tokihan nää veijarit Brummissa pyörähtää!

Liput ennakkoon 27,- / ovelta 30,-.
(sis. narikka ja palvelumaksut)
Ovet auki klo 21 ja keikka alkaa klo 22.

Samana iltana on muuten Costellon lisäksi stand uppia myös, joten halutessaan saa tulla nauttimaan kulttuuria ihan koko illaksi!

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lippuinfo ja peruutusehdot: brummi.fi/lippuinfo.
Lähetämme ePassi- ja Smartum-ostoissa lipun ajoittain hieman jälkikäteen ja myös mahdollisen virheilmoituksen jälkeen, mikäli/kun maksu näkyy meillä onnistuneena. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meihin: [email protected].

Brummin Maksutin nettikaupan Shop-sivulta useamman lipun osto samanaikaisesti, lahjakortin käyttö ja muut julkaistut keikat: https://brummi.maksutin.fi/shop/

Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma // www.brummi.fi
Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.


Maksutapa
Verkkopankki / Maksukortit
Smartum
Epassi