feature

3.12.2022 Dave Lindholm & PA Kiiskilä | Brummi

Dave "Isokynä" Lindholm... tätä ei tarvitse esitellä. Kyllä sinä nyt Daven tiedät! PA Kiiskilä on tamperelainen kitaristi ja laulaja-lauluntekijä. Artistin tavaramerkkinä ovat tarttuvat mies ja kitara -pohjaiset laulut, jotka sisältävät vaikutteita popmusiikista, juurimusiikista ja folkista.

Ovet klo 19.00
PA Kiiskilä klo 20.00
Dave Lindholm klo 20.45
@ Kulttuurikuppila Brummi!

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tiedoksi, että liput on mahdollista palauttaa tapahtuman peruuntuessa tai siirtyessä toiselle päivälle. Tarkempi lippuinfo: brummi.fi/lippuinfo

Keikka on siirretty keväältä 2022. Alkuperäiselle päivämäärälle 28.5.2022 ostetut liput käyvät 3.12.2022 keikalle sellaisinaan. Ennakkolipunostaneisiin ollaan yhteydessä muuttuneesta ajankohdasta.

Lippuja on myynnissä ennakkoon rajoitettu määrä. Lipun hinta sis. alv, narikan sekä toimitus- ja käsittelykulut. Saat sähköpostia onnistuneen maksun jälkeen: kuitin ja pääsylipun.

Olemme yhteydessä ePassi-ostoissa erikseen mahdollisen virheilmoituksen jälkeen, mikäli ja kun maksu näkyy meillä onnistuneena. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meihin: [email protected]

Tältä sivulta voit ostaa yhden lipun kerrallaan. Useamman lipun ostaminen kerralla onnistuu Brummin Maksutin nettikaupan Shop-sivulta, klikkaa itsesi sinne tästä:
https://brummi.maksutin.fi/shop/

Tapahtumapaikka: Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma
www.brummi.fi
Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.


Maksutapa
Verkkopankki / Maksukortit
Smartum
Epassi