feature

21.5.2022 Divet is back! | Divet Show by Marko Vainio | Brummi

Divet is back! Suomen paras, rakastetuin ja halutuin drag-artisti! Divet Show by Marko Vainio on yksi meidän toivotuimpia esityksiä tänä keväänä. Tule viihtymään!

Ovet klo 20.00
Divet Show klo 21.00
@ Kulttuurikuppila Brummi!

Hanki lippusi ennakkoon!

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tiedoksi, että liput on mahdollista palauttaa tapahtuman peruuntuessa tai siirtyessä toiselle päivälle. Tarkempi lippuinfo: brummi.fi/lippuinfo

Lippuja on myynnissä ennakkoon rajoitettu määrä. Lipun hinta sis. 10 % alv sekä toimitus- ja käsittelykulut. Narikkamaksu 2 € veloitetaan erikseen. Saat sähköpostia onnistuneen maksun jälkeen: kuitin ja pääsylipun. Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja, joten ihan itse saat paikan päällä Brummissa valita mihin peppusi parkkeeraat.

Olemme yhteydessä ePassi-ostoissa erikseen mahdollisen virheilmoituksen jälkeen, mikäli maksu näkyy meillä onnistuneena. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meihin: [email protected]

Jos olet työtön, opiskelija, eläkeläinen, varusmies tai varusnainen, saat lipulle alennuksen kirjoittamalla "opiskelija", ”työtön”, "varusmies" tai "eläkeläinen" alennuskoodi -kenttään ja aktivoimalla edun. Valmistaudu todistamaan etuun oikeuttava voimassaoleva dokumentti lipuntarkastuksen yhteydessä.

Tältä sivulta voit ostaa yhden lipun kerrallaan. Huom! Useamman lipun ostaminen kerralla onnistuu Brummin Maksutin nettikaupan Shop-sivulta ja sinne pääsee klikkaamalla tästä:
https://brummi.maksutin.fi/shop/

Tapahtumapaikka: Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma
www.brummi.fi
Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.


Maksutapa
Verkkopankki / Maksukortit
Smartum
Epassi