feature

11.2.2023 Hoedown // Brummi

Roots musaa!

Hoedown. Mitä siitä kertoisin? Kysyjille vastaisin?
Jos olet vähänkään kitaralla näppäillyt tai joskus hyräillyt Knockin' on Heaven's Dooria, Kumbaya, My Lordia tai Swing Low, Sweet Chariota, niin älä nyt jätä tätä väliin, sillä sit harmittaa koko kevään!

Ei voi olla huono, jos bändissä musiseeraa mm. Jarmo Nikku, Olli Haavisto ja Masa Maijanen, jotka ovat soittaneet lähes kaikkien 80- ja 90-luvun suomiartistien taustalla. Ovat näkyneet satoja kertoja televisioiduissa konserteissa, joten tuskin siis olet välttynyt herrojen soitannalta, jota on ihasteltu kuule ihan ulkomailla saakka.
Hoedown on Superbändi isolla ässällä. Tule kuulemaan miten sitä Lontoon murretta lausutaan, sillä Mika Kuokkanen ja Jere Ijäs ovat siinä aivan top of the line Suomessa. Ja nyt ei tule rumpu liian lujaa. Topi Kurki on ehdottomasti maamme groovaavin ja näteimmin instrumenttiaan lähestyvä lyöjä.

"Mika Kuokkasen ja Masa Maijasen perustama Hoedown teki ensimmäisen esiintymisensä vuonna 2002 Art Goes Kapakka -tapahtumassa. Hoedownin musiikilliset juuret ovat leppoisasti ristissä valkoisten ja mustien vaikutteiden kesken. Yhtyeen roots-musiikissa yhdistellään countrya, rock’n’rollia, folkia ja bluesia. Levyillä ja keikoilla kuullaan mm. Little Featin, The Bandin, Hank Williamsin ja Kasey Chambersin kappaleita sekä yhtyeen omaa tuotantoa unohtamatta myöskään vanhoja blues ja rhythm & bluesklassikoita."

Liput Brummin keikalle:
Ennakkoliput: 23,-
Liput ovelta: 25,-
sis. narikan

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lippuinfo ja peruutusehdot: brummi.fi/lippuinfo.
Lähetämme ePassi-ostoissa lipun hieman jälkikäteen ja myös mahdollisen virheilmoituksen jälkeen, mikäli/kun maksu näkyy meillä onnistuneena. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meihin: [email protected]

Brummin Maksutin nettikaupan Shop-sivulta useamman lipun osto samanaikaisesti, lahjakortin käyttö ja muut julkaistut keikat: https://brummi.maksutin.fi/shop/

Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma // www.brummi.fi
Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.


Maksutapa
Verkkopankki / Maksukortit
Smartum
Epassi