feature

25 € | Jazzkukko, LA 25.7. Kulttuurikuppila Brummi

Jazzkukko Festivaali 2020 järjestetään sittenkin!

Jazzkukon lauantain 25.7. pääkonserttiin Kulttuurikuppila Brummista voi osallistua etänä live stream -lähetykseen kautta klo 17 alkaen ja n. klo 23 asti. Esiintymässä ovat Kaisa’s Machine, Terho Keskitapio & The Blues Heart. Luvassa on hyvää musiikkia, haastatteluja - ja mukana on yllätysesiintyjänä 25-vuotisjuhliaan viettävä VUODEN YHTYE!

Tervetuloa mukaan seuraamaan pääkonserttia Kulttuurikuppila Brummista suorana live-lähetyksen kautta. Voit tukea Jazzkukko Festivaalia ostamalla vapaaehtoisen lipun! Vaihtoehtoina sekä 15 euron että 25 euron tukilippu (hinnat sis. 10 % alv).

Tukilippu 15 € >> siirry toiselle sivulle tästä:
https://brummi.maksutin.fi/payment/jazzkukko15
Tukilippu 25 € >> tämä sivu, jossa nyt olet. Siirry sivun alaosaan.

Vaikka lähetystä pääsee seuraamaan ilmaiseksikin, on tukesi Jazzkukko ry:lle erittäin tervetullutta ja tärkeää! Kiitos jo etukäteen.

LA 25.7.2020 AIKATAULU:
Klo 17 Konsertin aloitus, haastatteluja
Klo 17:50 KAISA'S MACHINE (jazz)
New Yorkilaistuneen suomalaisbasisti Kaisa Mäensivun yhtye esittää Kaisan sävellyksiä ja yhtyeessä soittavat: Kaisa Mäensivu (basso), Max Zenger (Saksofoni), Mikael Myrskog (koskettimet) ja Jonatan Sarikoski (rummut).
www.kaisamaensivu.com
Klo 19 Haastatteluja yms.
Klo 19:50 TERHO KESKITAPIO & THE BLUES HEART (blues)
Terho Keskitapio on rovaniemeläinen blues ja jazzkitaristi, joka tuo jazzkukon lauantain konserttiin tuulahduksen arktista bluesia. Yhtye on vastikään julkaissut mainion levyn "My Blues Heart" ja yhtyeessä soittavat Terho Keskitapio (kitara/laulu), Hannu Raudaskoski (bassokitara), Mikko Silander (rummut) ja Antti Lassila (koskettimet).
www.facebook.com/terhokeskitapio
Klo 21 Haastatteluja yms.
Klo 21:50 VUODEN YHTYE
Vuoden Yhtyeen kokoonpano on: Pasi Laihonen laulu, Kari Antila kitara, Timo Heinonen basso, Kimmo Jokila perkussiot ja rummuissa on raumalainen Jari Varjo!
Klo 23:00 Konsertti päättyy

Kulttuurikuppila Brummi | brummi.fi
Osoite: Karjalankatu 15, 26100 Rauma
Lipunmyynnin tekninen tuki: [email protected]

Lisätiedot Jazzkukko Festivaalista: www.jazzkukko.fi


Täytä yhteystietosi kenttiin jatkaaksesi maksuun. Saat viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksun jälkeen. Tarkistathan sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoituksen. Kiitos!

Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi on oikein, tilaus toimitetaan sinulle sähköpostitse.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.