feature

Edu Kettunen, Mika Kuokkanen & Iikles // 1.8.2021 Brummi pihalla Rauman taidemuseolla, Kesäkuppila Laura

Edu Kettunen, Mika Kuokkanen & Iikles!
Sunnuntaina 1.8.2021 klo 18.30.
Keikka Brummin pihalla Rauman taidemuseolla!
Kesäkuppila Laura, Kuninkaankatu 37, Rauma.
Broadcast-yhtyeessä 1980-luvulla aloittanut ja myöhemmin soolouralle siirtynyt Edu Kettunen on yksi maamme taitavimmista laulunkeksijöistä. Hänen nerokas sanoittaminen on mitä parhaimmassa balanssissa laulujen musiikillisen sisällön kanssa muodostaen lauluille hyvin ymmärrettävän muodon. Hitit kuten Lentäjän poika ja Kone älä hyydy ovat varmasti kaikille tuttuja kappaleita.

Mika Kuokkanen on tuttu laulaja-kitaristi Hoedown-yhtyeen lisäksi mm. J. Karjalaisen Lännen-Jukka -kokoonpanosta ja yhteistyöstään Ninni Poijärven kanssa. Kuokkasella on myös soolotuotantoa.

Iikles esittää juurevaa amerikanmusiikkia, kuten Eagles ja J.J. Cale. Soittamassa ovat Voti Voutilainen, Tunnu Pärssinen, Markku Pekonen, Jyrki "Iiki" Lehti, Nikolai Suova ja Eppu Pärssinen. Soittoajat: Iikles klo 18.30, Edu & Mika n. klo 19.45.

Tervetuloa keikalle! Hanki lippusi ennakkoon. Saat sähköpostia onnistuneen maksun jälkeen, se kuitti on lippusi. Tältä sivulta voit ostaa lipun kerrallaan, mutta ei hätää: voit ostaa useamman erikseen. Lippuja ollessa enää 20 kpl tai vähemmän näkyy sivulla jäljellä olevien lippujen määrä.
Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.