feature

10 € Virtuaalilippu 6.6. | Komiat, Brummin IskelmäLive olohuonetanssit

Lauantaina 6.6. Komiat!

Virtuaalilippu 10 euroa, sis. 10 % alv.

Ostaessasi Brummin IskelmäLiven virtuaalisen lipun, sinulle lähetetään sähköpostiin viesti ostotapahtuman jälkeen, jossa on sinun henkilökohtainen katselukoodi ja suoralinkki. Virtuaalisten live stream -lippujen määrää ei ole rajoitettu mitenkään ja ovat saatavilla jälkikäteenkin!

Rahalle saa aiwan mukavasti vastinetta, sillä lähetys on laadukas monikamera tuotanto ja äänenlaatu on pelkkää timanttia, samalla tuet suosikkiartistia ja orkesteria, aiwan huippua! Mikäli et pääse lähetystä katsomaan livenä tai ”livenä”, niin ei hätää, tallenne keikasta on katsottavissasi 2 kuukautta ensi-esityksen jälkeen.

Huom! Katselukoodi on henkilökohtainen. Saat oston yhteydessä ohjeet livestriimin katseluun. Brummin nettisivujen kautta pääset myös mukaan virtuaalikeikalle omalla katselukoodillasi.

Kulttuurikuppila Brummi tuo tanssit sun olohuoneeseen, kuistille, terassille, saunaan, veneeseen, mökille - missä ikinä oletkaan!

Lisätiedot ja kaikki Brummin IskelmäLive-keikat: www.brummi.fi/iskelmalive

Tervetuloa mukaan!


Täytä yhteystietosi kenttiin jatkaaksesi maksuun. Saat viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksun jälkeen. Tarkistathan sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoituksen. Kiitos!

Tarkistathan että sähköpostiosoitteesi on oikein, tilaus toimitetaan sinulle sähköpostitse.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.