feature

8.10.2022 Niko Kivelä Kommunikaatio | Brummi

Lauantaina 8. lokakuuta Raumalla hulinoimassa ja viihdyttämässä Niko Kivelä Kommunikaatio!

Keikka alkaa klo 21
Ovet auki klo 20
@ Kulttuurikuppila Brummi
Liput: ennakkoon 20,- / ovelta 23,-

Niko Kivelä Kommunikaatio ei ole mikään tusina bändi. Kyseessä on kokoonpano, jonka setti muodostuu puoliksi stand upista ja puoliksi yhtyeen omasta musiikista. Heidän ensimmäinen singlensä Missä isät ja samalla koko trion taival sai ensiesityksensä MTV3:n Possen lähetyksessä 5. marraskuuta 2021.

Kuten nimikin kertoo, mikissä operoi itseoikeutetusti Niko Kivelä, joka on loistanut vuosikausia yhtenä suomalaisen stand up -skenen viihdyttävimmistä nimistä. Harva tietää, että juontajana ja ääninäyttelijänäkin tunnettu Kivelä toimi itse asiassa jo ennen koomikon uraansa bändihommien parissa aina 11-vuotiaasta lähtien. Ympyrä sulkeutuu nyt, kun Niko Kivelä Kommunikaatiossa hänen rinnallaan soittavat monista eri yhteyksistä tuttu kitaravirtuoosi ja kulttuuriaktivisti Mikko Kosonen sekä esimerkiksi Anssi Kelan rumpalina alusta alkaen toiminut Ville Kela.

Tässä kokoonpanossa biisien tekstit täydentävät tarinoita. Luvassa on rajuja riffejä, hikeä ja huumaava poljento. Vaikka lyriikat perustuvat Kivelän huumoriin, musa tehdään tosissaan, täydellä paahdolla. Vaikutteita ammennettaan mm. punkista, räpistä, rockista ja ysärin konemusiikista. Tärkeintä on vahva tenho ja läsnäolo. Lavalla nähdään taitoa, tunnetta, iloa, ja ennen kaikkea kommunikointia sekä yhtyeen kesken, että yleisön kanssa!

Osta liput ennakkoon än-yy-tee-nyte!

Lipun hinta sis. verot, narikan sekä toimitus- ja käsittelykulut. Saat onnistuneen maksun jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiin kuitin ja pääsylipun.
Lippuinfo & peruutusehdot: brummi.fi/lippuinfo

Olemme yhteydessä ePassi-ostoissa erikseen mahdollisen virheilmoituksen jälkeen, mikäli maksu näkyy meillä onnistuneena. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meihin: [email protected]

Tältä sivulta voit ostaa yhden lipun kerrallaan. Useamman lipun ostaminen kerralla onnistuu Brummin Maksutin nettikaupan Shop-sivulta:
https://brummi.maksutin.fi/shop/

Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma // www.brummi.fi
Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.


Maksutapa
Verkkopankki / Maksukortit
Smartum
Epassi