feature

Pääsylippu 9.4.2022, Brummi | Kotiteollisuus

Viimeksi Raumalla klubikeikalla 2017 nähty Kotiteollisuus tulee testaamaan Brummin keikkailmaston. Epävirallisesti ilman takeita lupaamme rehellisen aikuisrokkikeikan, jossa alle 30-vuotiaat tulevat olemaan oppositiossa. Uskallamme kyllä taata, että kaikenlaisten törkeyksien lateleminen tulee varmasti enempi lavan suunnalta kuin yleisöstä. On sitä joskus ollut asiat toisinkin päin.

Ovet klo 19.00
Mahdollinen lämmittelyakti klo 20.30 @ Nurkka
Kotiteollisuus klo 22.00 @ Kulttuurikuppila Brummi!

Brummin iso sali sulkeutuu n. tunti keikan jälkeen, mutta Nurkan karaoke ja vintti palvelevat klo 02 saakka. Hanki lippusi ennakkoon!

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tiedoksi, että liput on mahdollista palauttaa tapahtuman peruuntuessa tai siirtyessä toiselle päivälle. Tarkempi lippuinfo: brummi.fi/lippuinfo

Lippuja on myynnissä ennakkoon rajoitettu määrä. Lipun hinta sis. alv, narikan sekä toimitus- ja käsittelykulut. Saat sähköpostia onnistuneen maksun jälkeen: kuitin automaattisesti heti ja pääsylipun viiveellä meiltä erikseen myöhemmin (sähköpostitse vkolla 3). Maksutapoja on verkkopankki- ja luottokorttimaksujen lisäksi mm. MobilePay & Pivo. Uusina maksutapoina ovat nyt Smartum ja ePassi. Tiedoksi, että olemme yhteydessä ePassi-ostoissa erikseen mahdollisen virheilmoituksen jälkeen, mikäli maksu näkyy meillä onnistuneena. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meihin: [email protected]

Tältä sivulta voit ostaa yhden lipun kerrallaan.
Huom! Useamman lipun ostaminen kerralla onnistuu Brummin Maksutin nettikaupan Shop-sivulta, klikkaa itsesi sinne tästä:
https://brummi.maksutin.fi/shop/

Tapahtumapaikka: Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma
www.brummi.fi
Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.


Maksutapa
Verkkopankki / Maksukortit
Smartum
Epassi