feature

9 € Virtuaalilippu 6.6. | Helin & Kyästin Kuusijuhla | Brummin LiveStriimi

Heli Laaksonen ja Kyösti Mäkimattila hellivät kuulijoita alkusuven suloisimmassa kuusijuhlassa!

Uuden poikkeustilan hengessä, vanhan kalenterin mukaisena perunanistutuspäivänä 6.6. kello kuusi i.p. nousivat raumalaisen Kulttuurikuppila Brummin lavalle sanamaija Heli Laaksonen ja tangokuningas Kyösti Mäkimattila. Kuusijuhlaksi nimetty tilaisuus on laulullinen runoilta ja runollinen lauluilta. Säestäjänä ja äestäjänä toimii pianisti Juha Maunu. Brummiin oli mahdollista päästää pieni siemenperunayleisö - mutta esitystä voi seurata maailmanlaajuisesti virtuaalisena - ja myös jälkikäteen pääsee vielä mukaan tästä lipun ostamalla.

Artisti kaipaa aina keikalleen oikeaa yleisöä, tuikkivia silmiä ja hyväntuulisia ilmeitä. Kuusijuhlaan 40 nopeinta lipunostajaa sai lunastaa itselleen paikan Kulttuurikuppila Brummin katsomossa. Normaalioloissa Brummin keikalle mahtuisi 250 istumapaikkaa, asiakaspaikkoja ravintolassa on 350. Aivan rajoittamattomalle yleisömäärälle on tarjolla kuusijuhlimista digitaalisesti ja lippuja riittää taatusti kaikille. Brummin tekniikan väki mahdollistaa korkealaatuisen, hyvin valaistun ja usealla kameralla taltioidun runoillan.

Kuusen alta löytyy lahja jos toinenkin. Tuttuja pehmeitä paketteja: suloisia runoja, höperöitä puheita ja romantillisia laulelmia. Kovissa paketeissa on ajattelemaan laittavia sanoja ja tummempia tunnelmia, puuaiheisia runoja, kuusiaiheisia lauluja ja puujalkavitsejä toki! Mitä ilmestyy rapisevasta paperipussista: piparipossu, omena vaiko jokin yllätys, josta artistitkaan eivät tiedä etukäteen?


Jos haluat ostaa Kuusijuhla-lipun virtuaalikeikalle eli katsella esityksen kotikeinutuolista, lippu maksaa 9 euroa (näitä lippuja rajoittamaton määrä!) ja se on myynnissä tässä osoitteessa ja sivulla missä juuri nyt oletkin! Huom! Katselukoodi on henkilökohtainen ja samalla katselukoodilla voi livestriimiä katsoa vain yhdeltä laitteelta kerrallaan.

Virtuaalilipun ostajalle jää noin puolitoista tuntia kestävä Kuusijuhla katsottavaksi kahdeksi viikoksi 6.6. alkaen. Voit ostaa lipun myös jälkikäteen ja katsoa tallenteen 20.6. saakka.

Maksettuasi saat oman henkilökohtaisen koodin, jonka kanssa pääset Kuusijuhlaan sähköpostissa ilmoitetun linkin kautta tai Brummin sivuilta: www.brummi.fi/kuusijuhla ja sieltä pääset mukaan!

Tervetuloa mukaan!


Täytä yhteystietosi kenttiin jatkaaksesi maksuun. Saat viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksun jälkeen. Tarkistathan sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoituksen. Kiitos!


Valitettavasti lippuja ei ole enää saatavilla