feature

Virtuaalilippu | Helin & Kyästin Kuusijuhla, Brummin livestriimi

Osta tästä katseluoikeus Heli Laaksosen & Kyösti Mäkimattilan Kuusijuhlaan. Saat kaks kuusijuhlaa yhden hinnal - kesäne ja joulune! Kaikki joulukuun joulukuusijuhlanlipun ostaneet saavat katsottavaksi kaupan pääl suvikuusijuhlan!

Täytä sivun alaosaan toivotut tiedot ja siirry maksamaan. Lipunoston jälkeen saat sähöpostitse oman katselukoodisi ja pääset katsomaan Kuusijuhlan nyt heti tai myöhemmin kopioimalla oman katselukoodisi tänne sivulle:
https://brummi.maksutin.fi/stream
Voit ostaa katseluoikeuden myös lahjaksi. Kiitos ja tervetuloa mukaan!

Joulukuusijuhla! Emmehän me hellitä poikkeusjoulunakaan taiteen tuomasta toivosta, silmäniloista, korvaniloista! Sanamaija Heli Laaksonen ja tangokuningas Kyösti Mäkimattila sytyttivät kynttilän ja pystyttivät kuusen raumalaisen Kulttuurikuppila Brummin permannolle. Kuusijuhlan aika! Laulullisen runoillan ja runollisen lauluillan säestäjänä toimii punaposkinen pianisti Juha Maunu. Kaksituntista poikkitaiteellista esitystä voi seurata maailmanlaajuisesti virtuaalisena eli netissä joko nyt heti tai myöhemmin.

Koulun perinteisistä kuusijuhlista on saatu iltaan rakenne, mutta sisältö on uutta ja omanlaista. Kaksihenkinen kuoro. Lucian runoja valosta. Pakin ja Ekin pieni kuvaelma. Keijun ja tonttujen vuoropuhelu - nähdäänkö voimisteluakin? Heli ja Kyösti koristelevat molemmat oman kuusensa - ja yleisö saa äänestää niistä suosikkinsa. Sanamaija Heli itse on joulunvastustaja, joten yltiöimeläksi tunnelmaksi ei meno ylly. Auringon lapsia, ennen lukemattomia runoja, yleisötoiveita, pehmeissä paketeissa maailman kauneutta, kovissa paketeissa elämän ankaruutta - mutta aina toivon makea konvehti viimeisenä. Toki lukuvuoden kohokohtia kerrataan: kuullaan Helin luonto-opiskeluista kuusen katveessa ja Kyöstin uudesta urasta radion ohjelmapäällikkönä.

Mutta kuka pitää rehtorin päätöspuheen?

Silkohapsista yleisöä oli paikalla näistä erikoisajoista johtuen vain muutama valittu, lähinnä säestäjän kummi ja laulajan enon veli - lippuja ei myyty paikan päälle lainkaan. Digitaalista kuusijuhlaa ei sen sijaan rajoita mikään - ei edes aika nyt jälkikäteen, joten tuhannet ja taas tuhannet ovat tervetulleita seuraamaan Kuusijuhlaa 12 euron virtuaalilipulla.

Virtuaalilipulla saa nähtäväkseen kaksi Kuusijuhlaa aina Nuutinpäivään saakka, juhlat ovat siis katsottavissa 13.1.2021 asti. Siksi virtuaalilipun voi ostaa myös joulupakettiin - ja lupautua itse katseluseuraksi ja tekniseksi tueksi sohvankulmaan. Kuusijuhlat käyvät myös pikkujouluista: miksipä ei firma, yhdistys tai palvelukoti voisi ostaa katseluoikeutta yhteiseksi iloksi.

Toistaiseksi voit ostaa vain yhden lipun kerrallaan, mutta ei hätää, sillä voit kuitenkin tehdä oston useampaan kertaan. Virtuaalilippu 12 €. Kuusijuhla x 2 ovat ostettavissa ja katsottavissa 13.1.2021 saakka.
Valitettavasti lippuja ei ole enää saatavilla