feature

30 € Pääsylippu 6.6. | Helin & Kyästin Kuusijuhla | Brummin LiveStriimi K-18

Heli Laaksonen ja Kyösti Mäkimattila hellivät kuulijoita alkusuven suloisimmassa kuusijuhlassa!

Uuden poikkeustilan hengessä, vanhan kalenterin mukaisena perunanistutuspäivänä 6.6. kello kuusi i.p. nousevat raumalaisen Kulttuurikuppila Brummin lavalle sanamaija Heli Laaksonen ja tangokuningas Kyösti Mäkimattila. Kuusijuhlaksi nimetty tilaisuus on laulullinen runoilta ja runollinen lauluilta. Säestäjänä ja äestäjänä toimii pianisti Juha Maunu. Brummiin on mahdollista päästää pieni siemenperunayleisö - mutta esitystä voi seurata maailmanlaajuisesti virtuaalisena.

Artisti kaipaa aina keikalleen oikeaa yleisöä, tuikkivia silmiä ja hyväntuulisia ilmeitä. Kuusijuhlaan 40 nopeinta lipunostajaa saa lunastaa itselleen paikan Kulttuurikuppila Brummin katsomossa. Tuolit järjestetään hyvin väljästi: normaalioloissa Brummin keikalle mahtuisi 250 istumapaikkaa, asiakaspaikkoja on yhteensä 350. Aivan rajoittamattomalle yleisömäärälle on tarjolla kuusijuhlimista digitaalisesti ja lippuja riittää taatusti kaikille. Brummin tekniikan väki mahdollistaa korkealaatuisen, hyvin valaistun ja usealla kameralla taltioidun runoillan.

Kuusen alta löytyy lahja jos toinenkin. Tuttuja pehmeitä paketteja: suloisia runoja, höperöitä puheita ja romantillisia laulelmia. Kovissa paketeissa on ajattelemaan laittavia sanoja ja tummempia tunnelmia, puuaiheisia runoja, kuusiaiheisia lauluja ja puujalkavitsejä toki! Mitä ilmestyy rapisevasta paperipussista: piparipossu, omena vaiko jokin yllätys, josta artistitkaan eivät tiedä etukäteen?

Kulttuurikuppila Brummin, Kyösti Mäkimattilan ja Heli Laaksonen runoilijan lukijakunta Facebook-sivustoiltakin löytyvään Kuusijuhla-tapahtumasivuun voi keikkaa seuraava kotiyleisö lähettää esiintyjille kysymyksiä tai runotoiveita jo etukäteenkin. Paikan päällä lavaemäntä kiidättää osuvimmat esiintyjien vastattaviksi. Brummille voi myös lähettää keikan aikana tekstareita ja WhatsApp-viestejä puhelinnumeroon: 040 1258143.

Ainutlaatuisen alkusuvisen Kuusijuhlan lippuja paikan päälle voi ostaa nyt - jos vielä on jäljellä. Jos haluat ostaa Kuusijuhla-lipun paikan päälle (niitä on myynnissä vain 40 kpl), lippu maksaa 30 euroa ja se on myynnissä tällä sivulla missä nyt olet.

Jos haluat ostaa Kuusijuhla-lipun virtuaalikeikalle eli katsella esityksen ainoastaan kotikeinutuolista, lippu maksaa 9 euroa (näitä lippuja rajoittamaton määrä!) ja se on myynnissä erikseen osoitteessa: brummi.maksutin.fi/payment/kuusijuhla - Huom! Katselukoodi on henkilökohtainen ja samalla katselukoodilla voi livestriimiä katsoa vain yhdeltä laitteelta kerrallaan.

Lipun ostajalle jää noin puolitoista tuntia kestävä Kuusijuhla katsottavaksi kahdeksi viikoksi. Myös pääsylipun ostanut saa katsoa keikan virtuaalisesti 6.6. klo 20 jälkeen. Ohjeet toimitetaan sähköpostiin oston yhteydessä. Virtuaalilipussa on oma henkilökohtainen koodi, jonka kanssa Kuusijuhlaan pääsee www.brummi.fi/kuusijuhla nettisivun kautta!

Yleisö pääsee sisälle Brummiin klo 17.30, pääsylippuna näytetään sähköposti ostosta. Lippuja ei myydä enää ovelta. Tervetuloa mukaan!

Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, 26100 Rauma

Toistaiseksi voit ostaa vain yhden lipun kerrallaan, mutta ei hätää, sillä voit kuitenkin tehdä oston useampaan kertaan. Tarkoituksena on saada päivitettyä lippukauppaamme niin, että voi samalla ostaa myös useamman lipun juuri tätä ajatellen. Nyt mennään tällä yhden lipun taktiikalla.
Huomiona, että sivun alaosaan tulee ilmoitus, kun lippuja on jäljellä enää 10 kpl tai alle.
Valitettavasti lippuja ei ole enää saatavilla