feature

Lauluyhtye Adio, äitienpäivän striimikonsertti 9.5.2021

Hei!

Olette saapuneet aivan oikeaan paikkaan, sillä täältä voit ostaa katseluoikeuden Lauluyhtye Adion äitienpäiväkonserttiin.

Konsertti lähetetään suorana Kulttuurikuppila Brummin striimausstudiolta äitienpäivänä 9.5.2021 kello 17.00. Lauluyhtye Adio esittää maailman parhaimpia äitienpäivälauluja. Luvassa on ikimuistoinen ilta herrojen parissa. Lauluyhtye Adion muodostaa Benjamin Enroth, Kalle Jussila, Jere Vilkkinen, Markku Ketola ja Rami Rafael, joten mitä tahansa voi tapahtua ja siinä se suoran lähetyksen taika onkin!
Nyt mennään pilke silmäkulmassa ja rautaisella ammattitaidolla - ja sitähän tältä porukalta löytyy.

Katseluoikeus konserttiin on ostettavissa ja nähtävillä 9.6.2021 saakka. Katso konsertti suorana sunnuntaina 9.5.2021 klo 17.00 tai myöhemmin kopioimalla oma katselukoodisi tänne sivulle: https://brummi.maksutin.fi/stream

Täytä tiedot alla oleviin kenttiin ja onnistuneen maksun jälkeen saat sähköpostiisi henkilökohtaisen katselukoodin ja kuitin ostosta. Voit ostaa katseluoikeuden myös lahjaksi. Kiitos ja tervetuloa mukaan!
Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.