feature

Lahjakortti | Brummi

Lahjakortti Brummin keikoille ja tapahtumiin! Tästä lahjaksi tai ihan vaan omaan taskuun. Pohjaksi on laitettu 15 euroa, mutta voit korottaa summaa itse. Täytä omat tietosi, vaihda haluamasi summa ja etene maksamaan. Lahjakortti käy maksuvälineenä Kulttuurikuppila Brummin järjestämien tapahtumien pääsylippuihin. Lahjakortin voi käyttää kerralla tai osissa. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Saat sähköpostilla kuitin onnistuneen maksun jälkeen. Lahjakortti toimitetaan sinulle jälkikäteen. Olemme erikseen yhteydessä tilauksesta sähköpostitse mahd. pian ja varmistamme toimituksen (postitse lähetettävä lahjakortti vai sähköinen versio). Voit laittaa meille meiliä, jos on lahjakorteista tai keikoista kysyttävää: [email protected]

Maksutapoja on verkkopankki- ja luottokorttimaksujen lisäksi mm. MobilePay ja Pivo sekä Smartum ja ePassi. Tiedoksi, että olemme yhteydessä tilauksen ja myös mahdollisen ePassioston virheilmoituksen jälkeen. Muista vaihtaa haluamasi summa!

HUOM! Kulttuurietujen käyttäminen onnistuu monin tavoin. Jos haluat käyttää ihan konkreettisia kulttuuriseteleitä tai maksaa etänä esim. SmartumPay, Eazybreak tai ePassi-sovelluksella, laita meiliä: [email protected] ja hoidetaan homma kuntoon sitä kautta. Voit mm. lähettää kuvakaappauksen Brummille kohdistetusta kulttuurietuostosta. Tukipyynnöt ja muut toiveet voi laittaa samaan sähköpostiin.
Tiedoksi, että otamme vastaan kaikkia mahdollisia kulttuurietuja:
• Smartum
• Edenred
• Eazybreak

• ePassi & Tyky+.

Ennakkoliput keikoille ovat myynnissä Brummin Maksutin-nettikaupan Shop-sivulla:
https://brummi.maksutin.fi/shop/

Kiitos ja hyvää kaikkea just sulle toivottelee: Kulttuurikuppila Brummi
Osoite: Karjalankatu 15, 26100 Rauma
Interwebbisivut: www.brummi.fi




Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.


Maksutapa
Verkkopankki / Maksukortit
Smartum
Epassi