feature

Lahjakortti | Brummi

Lahjakortti Brummin keikoille ja tapahtumiin! Tästä lahjaksi tai ihan vaan omaan taskuun. Pohjaksi on laitettu 15 euroa, mutta voit korottaa summaa itse. Täytä omat tietosi, vaihda haluamasi summa ja etene maksamaan. Lahjakortti käy maksuvälineenä Kulttuurikuppila Brummin järjestämien tapahtumien pääsylippuihin. Lahjakortin voi käyttää kerralla tai osissa. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Saat sähköpostilla kuitin onnistuneen maksun jälkeen. Lahjakortti toimitetaan sinulle jälkikäteen. Oletuksena on, että haluat sähköisen lahjakortin. Olethan meihin yhteydessä tilauksesta sähköpostitse, mikäli haluat toimituksen ihan etanapostitse sähköisen version sijaan. Voit laittaa meille meiliä muutenkin, jos on lahjakorteista tai keikoista kysyttävää: [email protected].

Maksutapoja ovat verkkopankki- ja luottokorttimaksujen lisäksi mm. MobilePay ja Pivo sekä Smartum ja ePassi. Tiedoksi, että olemme ePassi-ostoissa yhteydessä tilauksen ja myös mahdollisen virheilmoituksen jälkeen. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse.

Muista vaihtaa haluamasi summa!

! Syyskuusta 2023 alkaen ostetut lahjakortit ovat voimassa kuluvan vuoden loppuun saakka.

HUOM! Kulttuurietujen käyttäminen onnistuu monin tavoin. Jos haluat käyttää ihan konkreettisia kulttuuriseteleitä tai maksaa etänä kulttuuriedun sovelluksella, laita meiliä: [email protected] ja hoidetaan homma kuntoon sitä kautta. Voit lahjakorttiostoksissa mm. lähettää kuvakaappauksen Brummille kohdistetusta kulttuurietuostosta. Tukipyynnöt ja muut toiveet voi laittaa samaan sähköpostiin.
Tiedoksi, että otamme vastaan kaikkia mahdollisia kulttuurietuja:
• Smartum
• Edenred

• ePassi & Tyky+.

Brummin Maksutin nettikaupan Shop-sivulta useamman lipun osto samanaikaisesti, lahjakortin käyttö ja muut julkaistut keikat: https://brummi.maksutin.fi/shop/

Kiitos ja hyvää aivan kaikkea sulle toivottelee: Kulttuurikuppila Brummi
Osoite: Karjalankatu 15, 26100 Rauma
Interwebbisivut: www.brummi.fi
Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.


Maksutapa
Verkkopankki / Maksukortit
Smartum
Epassi