feature

Lahjakortti | Brummi

Lahjakortti Brummin keikoille ja tapahtumiin! Tästä lahjaksi tai ihan vaan omaan taskuun. Pohjaksi on laitettu 15 euroa, mutta voit korottaa summaa itse. Täytä omat tietosi, vaihda haluamasi summa ja etene maksamaan. Lahjakortti käy maksuvälineenä Kulttuurikuppila Brummin järjestämien tapahtumien pääsylippuihin. Lahjakortin voi käyttää kerralla tai osissa. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Ennen vuoden 2021 loppua ostettujen lahjakorttien voimassaoloaika on 31.12.2023 saakka!

Saat sähköpostilla kuitin onnistuneen maksun jälkeen. Konkreettinen lahjakortti toimitetaan sinulle. Olemme erikseen yhteydessä tilauksesta sähköpostitse mahd. pian ja varmistamme toimituksen. Voit laittaa meiliä jos on lahjakorteista tai keikoista kysyttävää: [email protected]

Maksutapoja on verkkopankki- ja luottokorttimaksujen lisäksi mm. MobilePay & Pivo. Uusina maksutapoina ovat nyt Smartum ja ePassi. Tiedoksi, että olemme yhteydessä tilauksen ja myös mahdollisen virheilmoituksen jälkeen. Muista vaihtaa haluamasi summa!
HUOM! Kulttuurietujen käyttäminen onnistuu monin tavoin. Jos haluat käyttää ihan konkreettisia kulttuuriseteleitä tai maksaa etänä esim. SmartumPay, Eazybreak tai ePassi-sovelluksella, laita meiliä: [email protected] ja hoidetaan homma kuntoon sitä kautta. Voit mm. lähettää kuvakaappauksen Brummille kohdistetusta kulttuurietuostosta. Tukipyynnöt ja muut toiveet voi laittaa samaan sähköpostiin.
Tiedoksi, että otamme vastaan kaikkia mahdollisia kulttuurietuja:
• Smartum
• Edenred
• Eazybreak

• ePassi & Tyky+.

Brummin Maksutin-nettikaupan Shop-sivulla nyt myynnissä ennakkoliput alkuvuoden keikoille. Klikkaa itsesi sinne tästä:
https://brummi.maksutin.fi/shop/

Kiitos ja hyvää vuotta 2022 toivottelee: Kulttuurikuppila Brummi
Osoite: Karjalankatu 15, 26100 Rauma
Interwebbisivut: www.brummi.fi
Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.


Maksutapa
Verkkopankki / Maksukortit
Smartum
Epassi