feature

Pääsylippu 12.3.2022, Brummi | Jore Marjaranta (soolo)

On Marjarannan aika! Jore Marjaranta aloitti soolouransa vuonna 2000, jolloin hän julkaisi albumin nimeltä ”Eteenpäin”. Se oli Joren ensimmäinen suomeksi julkaistu albumi, ja se nousi julkaisuviikolla albumilistan sijalle 10. Albumin sävellyksistä vastasivat Jore ja Ako Kiiski, joka myös tuotti Joren kolme ensimmäistä albumia. Kappaleet sanoittivat Jore ja Jiri Nikkinen. Laulu ”Kävelet tähtiin päin” oli Joren ensimmäinen oma suomenkielinen sanoitus omaan sävellykseensä. Tämä konsertti Brummissa on osa Joren "Haaveet kaatuu" 20-vuotta kiertuetta ja on varmasti yksi kiertueen intiimeimmistä ja upeimmista keikoista. Mitenkään kiertueen muita keikkoja väheksymättä. :)

Ovet klo 19.00
Jore Marjaranta klo 21.00 @ Kulttuurikuppila Brummi

Brummin iso sali sulkeutuu n. tunti keikan jälkeen, mutta Nurkan karaoke ja vintti palvelevat klo 02 saakka. Hanki lippusi ennakkoon!

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tiedoksi, että liput on mahdollista palauttaa tapahtuman peruuntuessa tai siirtyessä toiselle päivälle. Tarkempi lippuinfo: brummi.fi/lippuinfo

Lippuja on myynnissä ennakkoon rajoitettu määrä. Lipun hinta sis. alv, narikan sekä toimitus- ja käsittelykulut. Saat sähköpostia onnistuneen maksun jälkeen: kuitin automaattisesti heti ja pääsylipun viiveellä meiltä erikseen myöhemmin (sähköpostitse vkolla 3). Tiedoksi, että olemme yhteydessä ePassi-ostoissa erikseen mahdollisen virheilmoituksen jälkeen, mikäli maksu näkyy meillä onnistuneena. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meihin: [email protected]

Tältä sivulta voit ostaa yhden lipun kerrallaan.
Huom! Useamman lipun ostaminen kerralla onnistuu Brummin Maksutin nettikaupan Shop-sivulta, klikkaa itsesi sinne tästä:
https://brummi.maksutin.fi/shop/

Tapahtumapaikka: Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma
www.brummi.fi
Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.


Maksutapa
Verkkopankki / Maksukortit
Smartum
Epassi