feature

10 € Virtuaalilippu 15.7. I Marko & Jukka, Brummin IskelmäLive olohuonetanssit

Keskiviikkona 15.7. klo 19-21 Brummin IskelmäLive-lähetyksessä keikalla ovat Marko ja Jukka sekä Jackpot-orkesteri! Kulttuurikuppila Brummin ravintola on avoinna klo 18.30 alkaen ja myös keikan jälkeen.

Virtuaalilippu 10 euroa.
Pääsylippu paikan päälle ravintolaan 13 euroa,
myynnissä rajoitettu määrä, max. 100 kpl.
(Määrä on alle kolmannes ravintolan asiakaspaikoista, Kulttuurikuppila Brummissa asiakaspaikkoja on normaalisti yhteensä 350 henkilölle. Keikoilla huomioidaan voimassa olevat viranomaisrajoitukset.)
Lippujen hinnat sis. 10 % alv.

Ostaessasi Brummin IskelmäLiven virtuaalisen lipun, sinulle lähetetään sähköpostiin viesti ostotapahtuman jälkeen, jossa on sinun henkilökohtainen katselukoodi ja linkki videon katseluun. Virtuaalisten live stream -lippujen määrää ei ole rajoitettu mitenkään. Ravintolaan pääsee max. 100 ensimmäistä lipun ostanutta. Mikäli olet tulossa keikalle, kannattaa ostaa liput ennakkoon.

Tästä linkistä pääset ostamaan lipun paikan päälle: https://brummi.maksutin.fi/payment/markojajukkabrummiin

Rahalle saa aivan mukavasti vastinetta, sillä lähetys on laadukas monikameratuotanto ja samalla tuet suosikkiartistia ja orkesteria - ja se varsinkin on aivan huippua! Mikäli et pääse lähetystä katsomaan livenä tai ”livenä”, niin ei hätää, tallenne keikasta on katsottavissasi 2 kuukautta ensi-esityksen jälkeen.

Huom! Katselukoodi on henkilökohtainen. Saat oston yhteydessä ohjeet livestriimin katseluun. Brummin nettisivujen kautta pääset myös mukaan virtuaalikeikalle omalla katselukoodillasi.

Lipun ostaneet pääsevät sisälle Brummiin n. klo 18.30, pääsylippuna näytetään sähköposti ostosta.

Kulttuurikuppila Brummi tuo tanssit sun olohuoneeseen, kuistille, terassille, saunaan, veneeseen, mökille - missä ikinä oletkaan!

www.brummi.fi/iskelmalive -osoitteessa näet kaikki tulevat ja menneet olohuonetanssimme. Mikäli haluat katsoa vanhoja striimejä ja tanssia mukana, voit ostaa katseluoikeuden myös vanhoihin striimauksiin.

Kulttuurikuppila Brummi, Rauma
Lipunmyynnin tuki: [email protected]

Tervetuloa mukaan!


Täytä yhteystietosi kenttiin jatkaaksesi maksuun. Saat viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksun jälkeen. Tarkistathan sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoituksen. Kiitos!


Valitettavasti lippuja ei ole enää saatavilla