feature

13 € Pääsylippu 15.7. I Marko & Jukka, Brummin IskelmäLive olohuonetanssit K-18

Keskiviikkona 14.7. klo 19-21 Brummin IskelmäLivessä Marko Maunuksela & Jukka Hallikainen ja mukana on tietenkin myös Jackpot-orkesteri.
Kulttuurikuppila Brummin ravintola on avoinna klo 18.30 alkaen ja vielä keikan jälkeenkin.

Virtuaalilippu 10 euroa.
Pääsylippu paikan päälle ravintolaan 13 euroa,
myynnissä rajoitettu määrä, max. 100 kpl.
(Määrä on alle kolmasosa ravintolan asiakaspaikoista, Brummissa asiakaspaikkoja on normaalisti yhteensä 350 henkilölle. Keikoilla huomioidaan voimassa olevat viranomaisrajoitukset.)
Lippujen hinnat sis. 10 % alv.

Ostaessasi Brummin IskelmäLiven virtuaalisen lipun, sinulle lähetetään sähköpostiin viesti ostotapahtuman jälkeen, jossa on sinun henkilökohtainen katselukoodi ja linkki videoon. Virtuaalisten live stream lippujen määrää ei ole rajoitettu mitenkään. Ravintolaan tansseihin pääsee max. 100 ensimmäistä lipun ostanutta. Mikäli olet tulossa keikalle, kannattaa ostaa liput ennakkoon.

Rahalle saa aivan mukavasti vastinetta, sillä lähetys on laadukas monikameratuotanto ja äänenlaatu on pelkkää timanttia, samalla tuet suosikkiartistia ja orkesteria, aivan huippua! Mikäli et pääse lähetystä katsomaan livenä tai ”livenä”, niin ei hätää, tallenne keikasta on katsottavissasi kaksi kuukautta ensi-esityksen jälkeen.

Huom! Katselukoodi on henkilökohtainen. Saat oston yhteydessä ohjeet livestriimin katseluun. Brummin nettisivujen kautta pääset myös mukaan virtuaalikeikalle omalla katselukoodillasi.

Lipun ostaneet pääsevät sisälle Brummiin n. klo 18.30, pääsylippuna näytetään sähköposti ostosta.

Kulttuurikuppila Brummi tuo tanssit sun olohuoneeseen, kuistille, terassille, saunaan, veneeseen, mökille - missä ikinä oletkaan!

www.brummi.fi/iskelmalive -nettisivuilta näet kaikki tulevat ja menneet olohuonetanssimme. Mikäli haluat katsoa vanhoja striimejä ja tanssia mukana, voit ostaa katseluoikeuden myös jo menneisiin keikkoihin.

Kulttuurikuppila Brummi, Rauma
Lipunmyynnin tuki: [email protected]

Tervetuloa mukaan!


Täytä yhteystietosi kenttiin jatkaaksesi maksuun. Saat viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksun jälkeen. Tarkistathan sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoituksen. Kiitos!


Valitettavasti hieman myöhästyit. Keikka Kulttuurikuppila Brummissa oli jo. Ei kuitenkaan hätää! Virtuaalilippuja on tarjolla vielä ja niitä riittää kaikille! Mene tästä linkistä hankkimaan itsellesi virtuaaliliput ja pääset mukaan omasta olohuoneestasi – tai missä sitten lienetkään: https://brummi.maksutin.fi/payment/markojajukka