feature

11.11.2023 Miljoonasade + Peltone Reissue // Brummi

Miljoonasade Kulttuurikuppila Brummissa ja ihanasti marraskuussa! Keikalle lämmöt nostaa Peltone Reissue.

Keikkaan on vielä aikaa, mutta liput kannattaa ottaa haltuun etukäteen. Ei erillistä narikkamaksua.

Klo 20 ovet auki
Klo 20.45 Peltone Reissue
Klo 22.00 Miljoonasade

"Ohita Intro" on Miljoonasateen uuden albumin nimi. Albumin julkaisupäivä: 6.10.2023. Samana viikonloppuna yhtye käynnistää levyn nimeä kantavan kiertueen, jonka yhtenä pysäkkinä on tietenkin Kulttuurikuppila Brummi.

Kiertueen settilista tulee sisältämään uuden albumin materiaalia sekä myös tuttuja Miljoonasade-klassikoita.

"Olemme julkaisseet viime vuosien aikana muun muassa akustisen sekä sinfoniaorkesterin kanssa toteutetun levyn. Nyt saatte kuulla albumillisen täysin uusia biisejä sekä miltä kuulostaa 2020- luvun Miljoonasateen poprock. Voitte yllättyä", Heikki Salo kertoo.


Peltone Reissue lämmittää illan Miljoonasateelle ja esittää Mika Peltosen kirjoittamia ja levyttämiä lauluja. Kappaleet ovat maanläheisiä ja arjen sävyttämiä tarinoita. Osa teksteistä on syntynyt co-writena Heikki Salon kanssa. Bändin keikkaohjelmisto koostuu pääasiassa kolmen tuoreimman albumin sisällöistä: Lupa kimaltaa (2015), Hyvin hukatut vuodet (2019) sekä Ilmaa siipien alle (2022). Viimeisimmän, Ilmaa siipien alle -albumin tuotannosta vastaa Miljoonasateessakin vaikuttava Tomi Aholainen.

Peltone Reissue:
Laulu / kitara - Peltone (Mika Peltonen)
Kitara - Tomi Leppäkorpi
Basso - Henri Murtojärvi
Koskettimet - Markus Takala
Rummut - Asko Vainiopekka

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lippuinfo ja peruutusehdot: brummi.fi/lippuinfo.
Lähetämme ePassi-ostoissa lipun manuaalisesti hieman jälkikäteen ja myös mahdollisen virheilmoituksen jälkeen, mikäli/kun maksu näkyy meillä onnistuneena. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meihin: [email protected].

Brummin Maksutin nettikaupan Shop-sivulta useamman lipun osto samanaikaisesti, lahjakortin käyttö ja muut julkaistut keikat: https://brummi.maksutin.fi/shop/

Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma // www.brummi.fi
Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.


Maksutapa
Verkkopankki / Maksukortit
Smartum
Epassi