feature

Pääsylippu LA 15.8.2020 | Rauma Blues, Kulttuurikuppila Brummi

35. Rauma Blues järjestetään sittenkin jo elokuussa 2020!

Festari huipentuu kolmen artistin pääkonserttiin Kulttuurikuppila Brummissa lauantaina 15.8.2020! Esiintymässä ovat bluesin huipulle asemansa vakiinnuttaneet Micke & Lefty feat. Chef ja Tomi Leino Trio sekä tuore bluesrock-tähtiin kovaa vauhtia nousussa oleva kokoonpano, raumalaisten paikallisylpeys KallaBlöös.

Aikataulu:
Klo 20.00 ovet auki
Klo 20.15 KallaBlöös
Klo 21.15 Micke & Lefty feat. Chef
Klo 23.00 Tomi Leino Trio
Klo 00.30 Kallablöös

Ennakkoliput Brummiin ovat myynnissä lauantaihin klo 20 saakka ja olet nyt oikeassa paikassa lipun ostamista varten!

Pääsylippu á 21,50 €
(sis. 20 € pääsylippu
+ 1,50 € toimitus- ja käsittelykulut).
Lippuja on myynnissä ennakkoon rajoitettu määrä. Lipun hinta sis. alv.

Toistaiseksi täällä Brummin Maksutin-verkkokaupassa voit ostaa vain yhden lipun kerrallaan, mutta ei hätää, sillä voit kuitenkin tehdä oston useampaan kertaan. Tiedoksi, että kun pääsylippuja on jäljellä alle 10 kpl, näkyy vielä myynnissä olevien lippujen määrä sivun alaosassa ennen ostoa.

Kulttuurikuppila Brummi | brummi.fi
Osoite: Karjalankatu 15, 26100 Rauma
Lipunmyynnin tekninen tuki: [email protected]
Tiedoksi, että liput on toistaiseksi mahdollista palauttaa ainoastaan, jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle.

Lisätiedot Rauma Blues festivaalin ohjelmasta: raumablues.fiHups! Myöhästyit hieman, mutta älä vielä heitä huuliharppua jokeen. Tämä tarkoittaa vain sitä, että verkkokaupan kiintiö on myyty loppuun tai kello on yli iltakahdeksan lauantaina 15.8. Ovelle kuitenkin jätetään vielä lippu kaupan. Tervetuloa!