feature

29.4.2023 Sara & Musta Valo // Brummi

Sara!!!!
Sara on kotimaisen vaihtoehtorockin ja -metallin uranuurtaja, jolta löytyy levytettyä materiaalia jo yli 20 vuoden ajalta. Yhtyeen yhdeksäs studioalbumi PIMEYS 21. tammikuuta 2022. Uudella albumilla on luvassa vahvoja tunnelmia, synkkiä ja jylhiä maisemia. Raskas ja kitaravetoinen levy on luontevaa jatkoa vuonna 2018 ilmestyneelle SUMMA -albumille. Livenä yhtye panostaa erityisesti visuaalisuuteen ja materiaalia kuullaan laajasti koko tuotannosta.

Sara muistetaan muun muassa Emma-ehdokkuuden tuoneesta ”Rauhan aika” -kappaleesta sekä ”Yhtenä iltana” (Hector) ja ”Tyhjää” (Kaseva) versioinneista.

Kotimaisen vaihtoehtorockin ja -metallin pioneeri Sara julkaisee yhtyeensä menestyslevyn Veden äärelle ensimmäistä kertaa vinyylinä ja lähtee 15-vuotisen albumin kunniaksi juhlakiertueelle huhtikuussa.

Vinyyli ilmestyy 31. maaliskuuta. Vinyylijulkaisusta vastaa Backstage Rock Shop.

Kaskisista lähtöisin oleva, monipuolisen uran tehnyt Sara on julkaissut urallaan 9 studioalbumia, joista viimeisin Pimeys ilmestyi vuosi sitten tammikuussa 2021.

www.saranhuone.net

Ennakkoliput : 17 €
Liput ovelta: 20 €
Liput sis. narikan

Ovet auki klo 20.
Musta Valo klo 20.30
Sara klo 22.00
Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lippuinfo ja peruutusehdot: brummi.fi/lippuinfo.
Lähetämme ePassi-ostoissa lipun hieman jälkikäteen ja myös mahdollisen virheilmoituksen jälkeen, mikäli/kun maksu näkyy meillä onnistuneena. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meihin: [email protected]

Brummin Maksutin nettikaupan Shop-sivulta useamman lipun osto samanaikaisesti, lahjakortin käyttö ja muut julkaistut keikat: https://brummi.maksutin.fi/shop/

Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma // www.brummi.fi
Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.


Maksutapa
Verkkopankki / Maksukortit
Smartum
Epassi