feature

10 € Virtuaalilippu 4.7. I Sinitaivas, Brummin IskelmäLive olohuonetanssit

Sinitaivas

Lauantaina 4.7. klo 19-21 Brummin IskelmäLivessä Sinitaivas.

Virtuaalilippu 10 euroa.
Pääsylippu paikan päälle ravintolaan 13 euroa,
myynnissä rajoitettu määrä, max. 100 kpl.
(Määrä on alle kolmannes ravintolan asiakaspaikoista, Kulttuurikuppila Brummissa asiakaspaikkoja on normaalisti yhteensä 350 henkilölle.)
Lippujen hinnat sis. 10 % alv.

Ostaessasi Brummin IskelmäLiven virtuaalisen lipun, sinulle lähetetään sähköpostiin viesti ostotapahtuman jälkeen, jossa on sinun henkilökohtainen katselukoodi ja linkki videon katseluun. Virtuaalisten live stream -lippujen määrää ei ole rajoitettu mitenkään. Ravintolaan pääsee max. 100 ensimmäistä lipun ostanutta.

MIkäli et pääse lähetystä katsomaan livenä tai ”livenä”, niin ei hätää, tallenne keikasta on katsottavissasi 2 kuukautta ensi-esityksen jälkeen. Tallenne tulee nähtäville maanantaina 6.7.2020, lipun ostaneille lähetetään sähköposti, kun tallenne on katsottavissa.

Huom! Katselukoodi on henkilökohtainen. Saat oston yhteydessä ohjeet livestriimin katseluun. Brummin nettisivujen kautta pääset myös mukaan virtuaalikeikalle omalla katselukoodillasi. www.brummi.fi/iskelmalive


Kulttuurikuppila Brummi tuo tanssit sun olohuoneeseen, kuistille, terassille, saunaan, veneeseen, mökille - missä ikinä oletkaan!

Tervetuloa mukaan!Täytä yhteystietosi kenttiin jatkaaksesi maksuun. Saat viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksun jälkeen. Tarkistathan sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoituksen. Kiitos!Valitettavasti lippuja ei ole enää saatavilla