feature

13 € Pääsylippu 18.7. | Tommi Soidinmäki, Brummin IskelmäLive olohuonetanssit K-18

Lauantaina 18.7. klo 19-21 Brummin IskelmäLive lähetyksessä Tommi Soidinmäki & Vastakaiku! Kulttuurikuppila Brummin ravintola on avoinna klo 18.30 alkaen ja keikan jälkeenkin.

Virtuaalilippu 10 euroa.
>> Haluatko katsoa keikan jälkikäteen tai etänä? Onnistuu! Voit siirtyä virtuaalilipun myyntisivulle tästä: https://brummi.maksutin.fi/payment/soidinmaki

Pääsylippu paikan päälle 13 euroa.
Myynnissä rajoitettu määrä, max. 100 kpl.
(Määrä on alle kolmasosa ravintolan asiakaspaikoista, Brummissa asiakaspaikkoja on normaalisti yhteensä 350 henkilölle. Keikoilla huomioidaan voimassa olevat viranomaisrajoitukset.)
Lippujen hinnat sis. 10 % alv.

Ostaessasi Brummin IskelmäLiven virtuaalisen lipun, sinulle lähetetään sähköpostiin viesti ostotapahtuman jälkeen, jossa on sinun henkilökohtainen katselukoodi ja linkki videoon. Virtuaalisten live stream lippujen määrää ei ole rajoitettu mitenkään. Ravintolaan pääsee max. 100 ensimmäistä lipun ostanutta. Mikäli olet tulossa keikalle, kannattaa ostaa liput ennakkoon.

Rahalle saa aiwan mukavasti vastinetta, sillä lähetys on laadukas monikameratuotanto ja äänenlaatu on pelkkää timanttia, samalla tuet suosikkiartistia ja orkesteria, aiwan huippua! Mikäli et pääse lähetystä katsomaan livenä tai ”livenä”, niin ei hätää, tallenne keikasta on katsottavissasi 2 kuukautta ensi-esityksen jälkeen.

Huom! Katselukoodi on henkilökohtainen. Saat oston yhteydessä ohjeet livestriimin katseluun. Brummin nettisivujen kautta pääset myös mukaan virtuaalikeikalle omalla katselukoodillasi.

Lipun ostaneet pääsevät sisälle Brummiin n. klo 18.30, pääsylippuna näytetään sähköposti ostosta.

Kulttuurikuppila Brummi tuo tanssit sun olohuoneeseen, kuistille, terassille, saunaan, veneeseen, mökille - missä ikinä oletkaan!

Tervetuloa mukaan!

Kulttuurikuppila Brummi
Osoite: Karjalankatu 15, 26100 Rauma
Lipunmyynnin tuki: [email protected]
Lisätiedot: www.brummi.fi/iskelmalive


Täytä yhteystietosi kenttiin jatkaaksesi maksuun. Saat viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksun jälkeen. Tarkistathan sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoituksen. Kiitos!


Keikka meni jo. Ei kuitenkaan hätää! Virtuaalilippuja on tarjolla vielä ja niitä riittää kaikille! Mene tästä linkistä hankkimaan itsellesi virtuaaliliput ja pääset mukaan omasta olohuoneestasi – tai missä sitten lienetkään: