feature

21.4.2023 Stand up! Iikka Kivi, Ursula Herlin & Petri Hankonen // Brummi

Iikka Kivi, Ursula Herlin ja Petri Hankonen nousevat lavalle naurattamaan Brummin stand up -illassa huhtikuun 21. ilta!

Ursula Herlin on kyselyiän ja amerikkalaisen jalkapallon runtelema perheenäiti, joka ei jätä kylmäksi ketään – ei edes pakasteita. Myös molemmat pohjoisen rantaleijonat ovat lavakunnossa! Raumalla nähdään takuulla nauruherkkä kolme kovan kooomikon show!

Luvassa onkin kunnon annos pohdintoja, kaskuja ja vitsejä aiheista, jotka sillä hetkellä ihmetyttää, harmittaa ja naurattaa. Pohjois-Pohjanmaa näkyy huumorissa niin hyvässä kuin hauskassakin. Kun lähtökohdat ovat olleet siinä ojan ja allikon välimaastossa, niin sieltä on hyvä tarkastella maailmaa.

Iikka on hyväntahtoinen törkymöykky, joka tykkää tehdä juttuja mahdollisimman laajalla spektrillä – kikkelivitseistä kosmoksen syntyyn. Kursailematonta puhetta, rehellistä läsnäoloa, yleisön kanssa perseilyä ja paljon naurua – niistä rakentuu Iikan esitys.

Petrin setti perustuu tarinoihin, vitseihin ja joskus myös yleisöä rangaistaan laululla. Aiheet vaihtelee, nauru pysyy.

Ursula Herlin on noussut hämmästyttävän nopeasti kohti suomalaisen komiikan terävintä kärkeä ja hänestä povataankin Suomen seuraavaa suurta naiskoomikkoa. Hän ammentaa komiikkaa arjesta, sillä sehän on elämän suola – liiallisena aiheuttaa sydän- ja verisuonitauteja.

Ovet klo 19.00, showtime klo 20.00.

Liput (sis. narikan):
ennakkoon 23 € // ovelta 28 €.

Osta lippu, pistä päivä kalenteriin, saavu paikalle ja ota rento asento penkissä niin me huolehdimme lopusta!

Lipun hinta sis. verot, narikan sekä toimitus- ja käsittelykulut. Saat onnistuneen maksun jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiin kuitin ja pääsylipun.
Lippuinfo & peruutusehdot: brummi.fi/lippuinfo

Lähetämme ePassi-ostoissa lipun hieman jälkikäteen ja myös mahdollisen virheilmoituksen jälkeen, mikäli/kun maksu näkyy meillä onnistuneena. Ja kyllä, se ePassilla ostaminen on hieman haasteellisempaa, vika ei ole sinussa. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meihin: [email protected]

Tältä sivulta voit ostaa yhden lipun kerrallaan. Brummin Maksutin nettikaupan Shop-sivulta useamman lipun osto samanaikaisesti, lahjakortin käyttö ja muut julkaistut keikat: https://brummi.maksutin.fi/shop/

Kulttuurikuppila Brummi, Karjalankatu 15, Rauma
www.brummi.fi
Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.


Maksutapa
Verkkopankki / Maksukortit
Smartum
Epassi