feature

Pääsylippu SU 15.8.2021, String Together - Heini Mielonen & Antti Utriainen // Brummi pihalla Rauman taidemuseolla, Kesäkuppila Laura

Heini Mielonen & Antti Utriainen String Together!
Sunnuntaina 15.8.2021 klo 18.00.
Keikka Brummin Rauman taidemuseon verstaalla! Huomio, että konsertti siirretty sisätilaan. Rajoitetut asiakaspaikat turvavälein.
Kesäkuppila Laura, Kuninkaankatu 37, Rauma.

Matka elektroakustisen sello- ja pianomusiikin tunnelmiin.
Heini Mielonen - sello, loopperi ja efektit
Antti Utriainen - koskettimet

Heini ja Antti työskentelevät elokuussa RaumArs taiteilijavierasohjelmassa. RaumArs edistää alueen kulttuuritarjontaa ja tällaista toimintaa Kulttuurikuppila Brummi haluaa ehdottomasti olla myös tukemassa.

String Together vie kuulijat musiikillisiin matkoihin tunnelmasta ja musiikkigenrestä toiseen. Yhtyeen muodostavat sellisti Heini Mielonen ja pianisti Antti Utriainen. Yhtyeen soundi on yhdistelmä efektoituja selloääniä, jazzharmonioita, klassista sointimaailmaa. Vahvan omaleimaisuuden yhtyeen musiikille antaa myös sellon tunnusomaisten ominaisuuksien hyödyntäminen. Sellon äänirekisteri on hyvin laaja ja sitä voi käyttää sekä solistisena että säestävänä soittimena. Kumpikin muusikko tuo omaperäisen panoksensa duon musiikkiin: sellon rikas, täyteläinen ja laulava sointimaailma yhdistettynä monipuolisiin pianosoundeihin luo duolle ominaisen oman sointimaailman. Mielonen ja Utriainen yhdistävät omissa sävellyksissään eri tyylilajeja ja elementtejä elektroakustisesta musiikista jazzmusiikkiin ja klassiseen musiikkiin. Musiikissa on myös ambient sävyjä ja se on hyvin visuaalista luonteeltaan. Yhtye esiintyikin vuoden 2021 Lapua Art & Film festivaaleilla pääesiintyjänä.

Hanki lippusi ennakkoon. Saat sähköpostia onnistuneen maksun jälkeen, se kuitti on lippusi. Tähän konserttiin voit ostaa nyt vain yhden lipun kerrallaan.

Liput on mahdollista palauttaa tapahtuman peruuntuessa tai siirtyessä toiselle päivälle. Tarkempi lippuinfo: brummi.fi/lippuinfo

Lippuja on myynnissä myös paikan päällä taidemuseolla, mutta vain jos niitä jää myymättä etukäteen. Toivomuksena on ostaa lippu ennen konserttia tältä sivulta.
Tervetuloa keikalle! @stringtogethermusicHei, olet hieman myöhässä, sillä kaikki liput ovat jo menneet. Hyvää elokuuta sinulle kuitenkin!